Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Άρτος και θεάματα..

Ενώ τόσες γνώμες έχουν ακουστεί επί του θέματος, γιατί να μην πούμε και εμείς δυο λογάκια βρε αδερφέ, έτσι για να ζεσταθούμε; Είχαμε τους αγρότες που κλείναν τους δρόμους και αφήναν ανοιχτά τα διόδια, είχαμε τα μέτρα που θα κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι -με το συμπάθειο δηλαδή, έχουμε τους ταρίφες που απεργούν και ζητούν να μην κόβουν αποδείξεις, ανεβαίνει και η τιμή της βενζίνας αλλά ο παράδεισος για εσένα φίλε μου είναι λίγα μέτρα πιο πέρα και 19,90ευρώ από το πορτοφόλι σου πιο μακριά.. Η Τζούλια έκανε πορνό βίντεο!! Πέσαμε από τα σύννεφα και κάναμε και γερό γκντουπ! Η μέρα που έμαθα ότι η σοου μπιζ είναι μέσα στη βρώμα ήταν προχτές βρε κουτά! Μέχρι τότε νόμιζα ότι όλα όσα έβλεπα στην τηλεόραση ήταν πέρα για πέρα αληθινά! Αλλά γιατί πέσαμε να τη φάμε δεν καταλαβαίνω. Έβαλε κανείς το ντουβουντου στο δικό σου βίντεο βρε και ενοχλήθηκες; Μόνος σου δεν το αγόρασες; Έκανε μήπως κάτι παράνομο η κοπέλα; Πρώτη φορά βλέπετε εσείς τέτοιου είδους βίντεο;.. από ότι μου έχουν πει εμένα κυκλοφορούν και άλλα τέτοια.. αλήθεια!!! Μέσα στη μαυρίλα της καθημερινότητας η Sirina μας έκανε να ξεχαστούμε λιγάκι και όλοι μας πρέπει να ευχαριστήσουμε την εταιρεία! Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η πρωταγωνίστρια έβγαλε 200.000 ευρω και ο παραγωγός που είναι στο Μονακό κάπου στα 5.000.000, α ρε να βγάζαμε κι εμείς τέτοια φράγκα, ποια κρίση μου λες εσύ; Άρτος και θεάματα φίλοι μου.. τα κοριτσάκια που δημιουργεί το σύστημα, τί καλά που τα κατασπαράζει μετά, ε; Τα όμορφα είδωλα, όμορφα καίγονται;*

Y.Γ. Γιατί διαμαρτύρεστε που ψέκασαν τον Γλέζο; Ξέρει κανείς ποιός είναι ο Γλέζος; Κάντε μια γύρα στα σχολεία και δείξτε τη φωτογραφία του παππούλη να δείτε γέλια που θα κάνουν οι μαθητές, στοιχηματίζω ότι στο μέσο Έλληνα το όνομα δεν θα του λέει και πολλά.. Το θέμα δεν είναι ότι ήταν ο Γλέζος, αλλά ότι ένας ΜΠΑΤΣΟΣ ψέκασε με χημικά στη μούρη έναν παππούλη... Απειλήθηκες τόσο πολύ κρέας από έναν άνθρωπο 60 χρόνια μεγαλύτερο σου; Τιμωρήθηκε μήπως ο συγκεκριμένος μπάτσος; Μάθατε το όνομα του; Ποιά μέτρα και μαλακίες μου λές εσύ τώρα ότι θα εφαρμοστούν; Τη νοοτροπία του Έλληνα τη βλέπω κάθε μέρα. Τα μέτρα δεν θα πιάσουν και το δάχτυλο θα μπει πιο βαθιά στον κώλο. Όσο η ατιμωρησία εκδηλώνεται σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας, τότε κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι μπάτσοι δεν τιμωρούνται, οι βενζινοπώλες αισχροκερδούν, οι ταξιτζήδες στο κόσμο τους και εσύ μου λές μη πουληθεί κανένα νησί... ναι ναι οι Γερμανοί ξανάρχονται... Τα καινούργια βυζιά της Τζούλιας τα είδες; Άρτος και θεάματα φίλοι μου, άρτος και θεάματα...

* Παράφραση του τίτλου της ταινίας τα Όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται (Lepa Sela Lepo Gore, YG)

4 σχόλια:

  1. Αυτο που εγινε με την Τζουλια δεν εχει σχεση με το πορνο ως πορνο,αλλα το πως η ιδια αντι να παραδεχτει οτι:ναι ρε στο μουνι σας γραφω,εκανα πορνο και τα κονομησα,αρνειται οτι ειναι επαγγελματικη κινηματογραφιση,υποστηριζει οτι ειναι προσωπικες στιγμες που διερρευσαν και οτι θα κινηθει νομικα εναντιον της εταιριας..
    Βεβαια,το πιθανοτερο ειναι οτι το κανει αυτο προκειμενου να αποποιηθει το χαρακτηρισμο της πορνο-σταρ που στην πουριτανικη κοινωνια μας θεωρειται ως ξεπεσμος και ανηθικοτητα,λες και ολη η κοινωνια μας δεν ειναι ετσι..Τζουλια γερα παρ τους τα λεφτα!!

    Οσο αφορα τις πορειες για τα μετρα και τα δακρυγονα στην μουρη του Γλεζου,ειναι σαν να βλεπω την ιδια ταινια ξερω τι θα γινει αλλα παντα ελπιζω σε ενα καλυτερο τελος..

    Αγωνιστικους χαιρετισμους φιλε μπουκλα!!!

    Ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ζει κι εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι και καλά καπρίτσια της Τζούλιας για τα ευαίσθητα ματάκια μας...
    Στο ίδιο έργο θεατές, που λέει και το τραγούδι..ε;

    Φιλιά πολλά Ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα φιλε Μπουκλα,
    καταρχας να πω πως ναι,σοκαριστικα που η Τζουλια χώρεσε αυτο το πραμα στο πραμα της.Και εκανα και μεγάλο γκντουπ ταυτόχρονα.
    Στα σοβαρα τώρα.ΔΕ με νοιαζει ποιος έφαγε τα χημικά.ΔΕΝ πα να'ταν και ο (συμπαθης) Παλαικώστας,δεν έχει παραπάνω δικαιώματα από μένα και σένα.Λες και αν ήσουν εσύ θα υπήρχε κάμερα να καταγράψει το εξ'επαφής χτύπημα.Κάτω τα χημικά από τους άχρηστους.
    Όσον αφορά τα μέτρα θα πλήξουν τους πάντες.Εκτός βέβαια από αυτούς που τα φέρνουν και τα εφαρμόζουν.Γιατί δε γίνεται καμία περικοπή στους παχηλούς μισθούς των βουλευτών?ούτε καν στους υπάλληλους της βουλής.Γιατί δε φορολογούυν την εκκλησία επιτέλους?Γιατί δεν πάνε στο Λάτση,Βαρδινογιάννη και στον Κόκκαλη να τους δεσμεύσουν τη μισή τους περιουσία γιατί λαδώνουν και είναι παράνομοι από 1002 απόψεις?Γιατί δεν μειώνουν στο απόλυτο μηδέν τις παραγγελείες πολεμικών αεροσκαφών και πυραύλων?τα λεφτά δεν υπάρχουν?
    Τέσπα,η γιαγιά μου προβλέπει εμφύλιο.Γιαυτό το νου μας.
    Σαν περπατάς σ' αυτούς τους δρόμους να προσέχεις. Να μην πατήσεις τη σκιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε karlakos καιρό έχουμε να σε δούμε από τα λημέρια μας! Καλά μας τα λές.. είδες τί είπε ο Γλέζος όταν βγήκε από το νοσοκομείο; "Δεν έχει σημασία το πρόσωπο το δικό μου, δεν χτύπησαν εμένα, χτύπησαν ένα πολίτη και είναι ανεπίτρεπτο να χτυπιέται σήμερα ο πολίτης. Όταν χτυπιέται ο πολίτης, είναι σαν να χτυπάμε τη Δημοκρατία...". Καθαρά και ξάστερα μας τα είπε... Από ότι διάβασα σήμερα οι εργαζόμενοι της Βουλής δεν μπορούν να ενταχθούν άμμεσα στα νέα μέτρα και πρέπει να γίνει ειδική ρύθμιση για αυτούς.. Εκκλησία, Λάτσηδες και στρατός... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

    Φιλιά και ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή