Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

4 Οκτωβρίου και άλλες ιστορίες καθημερινής τρέλας

Ναι λοιπόν, ο δικός σου ο Κωστάκης -περί Κωστάκη και Γιωργάκη πρόκειται, όπως στα ανέκδοτα- ζητάει από τον Πρέδρο της Δημοκρατίας την προκύρηξη πρόωρων εκλογών και όλος ο καλός ο κόσμος πέφτει από τα σύννεφα! Μα γιατί, αναρωτιέται ο πάνσοφος ψηφοφόρος, γιατί μία τόσο επιτυχημένη κυβέρνηση να θέλει να βάλει έτσι ξαφνικά -που λέει και το τραγούδι- τέλος στη θητεία της; Μην είναι για να την ανανεώσει πρόωρα, μην είναι για να πάρει λαϊκή εντολή, για ακόμα μία φόρα, ή, λέω τώρα εγώ, ή, ξαναλέω, μήπως για να σώσει ότι σώζεται; Αλλά δεν μπορεί, ο Κωστάκης να μην σκεφτεί τους 50 φίλους-πιστούς του συνεργάτες, τους συμμαθητές του στα έδρανα της Βουλής αν θέλεις βρε αδερφέ, που θα μείνουν άνεργοι, αν οι δημοσκοπήσεις πέσουν μέσα; Μόνο και μόνο γιατί; Για να μην κατηγορηθεί ότι κράτησε το πλοίο για όσο μπορούσε, βγάζοντας το κατι τι του βρε αδερφέ; Απαπαπαπαπα... Τώρα που είπαμε για πλοίο, είδατε τον ξάδερφο του καταλληλότερου τι ωραία που to εγκατέλειψε πρώτος -όπως τα τριχωτά τετράποδα που λέει και ο λαός- αφήνοντάς τον Κωστάκη μόνο του; Έτσι στο γαλάζιο στρατόπεδο η Ντορούλα βάζει τα καλά της, κάνει την προσευχή της και παρακαλάει τον Θεό -όχι του Καρατζαφέρη, άλλον Θεό- μπας και ο κουρασμένος αποφασίσει να κάνει ένα break βρε αδερφέ! Ακούσαμε μάλιστα ότι χαρακτηρίζεται και ως η πιο πετυχημένη Ελληνίδα πολιτικός, αλλά γιατί; Τι ακριβώς έκανε; Ποιές οι επιτυχίες της; Ο πολύπαθος δήμος της Αθήνας ή το δεκάκις πολύπαθο Υπουργείο Εξωτερικών που αμφότερα άνθησαν επί των ημερών της; Ο Γιωργάκης σιγά-σιγά γίνεται καταλληλότερος αλλά γιατί; Τι ακριβώς έκανε και αυτος; Σθεναρή αντιπολίτευση σε μία κυβέρνηση που αυτοκτονούσε καθημερινά; Μήπως θα έπρεπε τα γκάλοπ να ρωτάνε ποιος ελπίζεται να είναι ο λιγότερο ανίκανος; Καλά και να μην μιλήσουμε για το ΛΑ.Ο.Σ. εκεί και αν χαζεύουν την πολυκατοικία με ανοιχτό το στόμα, όχι όλοι καλέ, το αφεντικό... Το Κ.Κ.Ε.....τι;που;ε; Για να φτάσουμε στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που εκεί οι άνθρωποι δεν παίζονται. Προεκλογικά και έχουν βγάλει μαχαίρια και αλληλοσφάζονται...ποιός θέλει Τσπίπρα; Ποιός θέλει Αλαβάνο;...για να δω χεράκια...φάση θα έχει να διασπαστούν και όχι στη Βουλή να μην μπουν αλλά να τους περάσουν και οι Οικολόγοι του Μιχάλη -μιλάτε με έναν Ευρωβουλευτή- Τρεμόπουλου, που τους αφιερώνουμε το "Μια Φωτοβολίδα".

Υ.Γ. Χαχαχα σε καλό μας, γελάσαμε πάλι!

5 σχόλια:

  1. Το ΣΥ.ΡΙΖ.Α ειναι σε κριση,χωρις καποιο ουσιαστικο λογο(Ισως εντεχνως να το εχουν βαλει σε αυτη.Δε ξερω μου φαινεται πως τους χαλαει το γλυκο).Το ΚΚΕ οπως παντα αρκειται στον αντιπολιτευτικο του χαρακτηρα.Οι φασιστες(σορυ οι ακροδεξιοι ηθελα να πω) του ΛΑΟΣ επωφελουνται απ ολα αυτα και τους βλεπεις σε ποσοστα που ουτε τα ειχαν ονειρευτει..Οι οικολογοι μια μοδα ειναι θα περασει,αλλωστε δεν εχουν πολιτικη ιδεολογια ουτε σαφη πολιτικο προσανατολισμο.Για τους αλλους 2 η εξουσια ειναι το μονο που μετραει και τιποτα αλλο..Οποτε τι να ψηφισω ρε γαμω?Θα παω να πιω τα τσιπουρακια μου και ειτε θα το ριξω αριστερα ειτε ακυρο,θα παω ομως ε!!!Ολοι πρεπει να παμε αλλιως μια ζωη θα γραφουμε comment στου mpoukla,οχι οτι ειναι κακο αλλα θα δεν αλλαζουμε τιποτα,μονο ηρεμει και ξεθυμαινει η οργη μου(ισως και η δικη σας)....

    ΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα. Ο κόσμος πρέπει να πάει να ψηφίσει και όχι να πέφτει θύμα της μαλακίας του χαζοκουτιού.
    Χαλάστε τους τα σχέδια, ψηφίστε ότι θέλετε.....
    Και τα επόμενα καλοκαίρια θα σας κάψουν πάλι.....

    Για την αντιγραφή
    407

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω κι εγώ ότι η ψήφος είναι η δύναμη που έχουμε και καλό είναι να την χρησιμοποιούμε...Τώρα που θα την ρίξουμε; Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

    Ευχαριστούμε για τα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως θα προτείνω τη συμβουλή του παππού μου (90+), κυνηγάει το Μητσοτάκη στο ντεμαράζ,
    Την υπογραφή σας, την ψ... και την ψήφο σας να προσέχετε που την βάζετε....

    Για την αντιγραφή
    407

    ΑπάντησηΔιαγραφή