Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Αντώνης Σάββας

Πριν από μερικές μέρες γράφαμε σε ανάρτησή μας για τον θάνατο του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου, που νοσηλευόταν στην εντατική τον τελευταίο μήνα, ύστερα από πυροβολισμούς που είχε δεχτεί. Δυστυχώς σήμερα πρέπει να γράψουμε πάλι για θάνατο ενός συνανθρώπου μας με τον ίδιο άδικο τρόπο. Ο σαρανταενάχρονος Αντώνης Σάββας ήταν ένας από τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας όπου καθήκον του ήταν να προστατεύει μάρτυρες. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ έπιανε βάρδια δύο κουκουλοφόροι τον πλησίασαν πυροβολώντας επανειλημμένα προς το μέρος του σκοτώνοντάς τον ακαριαία..Όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για την τρομοκρατική οργάνωση ΣΕΧΤΑ, παρ'όλο που μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει κανείς επίσημα την ευθύνη. Εμείς αναρωτιόμαστε ακόμα πόσα παιδιά θα πρέπει να μείνουν ορφανά μέχρι οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν ένας άνθρωπος δολοφονείται δεν υπάρχουν και πολλά να γράψεις..ελπίζουμε μόνο να ήταν ο τελευταίος..

Υ.Γ. Ακούσατε να παραιτείται κανένας; Παλί κανείς δεν ευθύνεται για τον θάνατο ενός ανθρώπου;

5 σχόλια:

  1. Το σίγουρο είναι ότι ένας πατέρας δυο παιδιών χάθηκε. Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ψάχνει ψύλλους στα άχυρα....
    Λυπάμαι που θα το πω, το έχω ξαναγράψει σε ένα άλλο blog τον περασμένο Δεκέμβρη, νομίζω ότι μετά απο το θλιβερό γεγονός του περασμένου Δεκέμβρη άνοιξε ένα νέος κύκλος αίματος. Φαίνεται ότι εχουν στρατολογηθεί νεοι εκτελεστές ή εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει η ελληνική κοινωνία....Θα αντιδράσει σε μια εν ψυχρώ εκτέλεση ή θα το καταπιεί και θα ασχοληθεί με τα μπάνια του λαού?
    ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Μπούκλα, το ξέρω ότι τα γεγονότα μας προσπερνάνε και ότι το blog προσπαθεί να είναι πάντα ενημερωμένο, αλλά ας δούμε πρώτα που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση και μετά σχολιάζουμε...Προφανώς και είναι πάντα άδικο να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή, αλλά ας μην προδικάζουμε ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση...Ας αποδειχθεί πρώτα και μετά όλα τα σχόλια δικά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που το κίνητρο δεν ήταν οικονομικό και σκοτώθηκε όργανο της τάξης εν ώρα υπηρεσίας, ενώ προστάτευε μάρτυρα δίκης τρομοκρατικής οργάνωσης, νομίζω ότι πρόκειται για τις λεγόμενες "τρομοκρατικές επιθέσεις". Μάλιστα στάλθηκε και προκύρηξη χτες το βράδυ από την ΣΕΧΤΑ. Ας ελπίσουμε ότι ο κύκλος αίματος που αναφέρεται στο πρώτο σχόλιο θα κλείσει και θα πρυτανέψει η λογική. Το αίμα δεν σβήνεται με αίμα και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τους ανθρώπους που χάθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ena me lypei sthn istoria auth..O stoxos ths Sextas kai ths kathe Sextas de prepei na einai enas mpatsos,to pswmi tou prospathouse na vgalei gia na zhsei thn oikogeneia tou..An einai mages as pane pros maksimou,rigilhs,x. trikoupi,ekei exei kosmo na fane..
    ZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούμε να πούμε ότι συμφωνούμε με την βία..όπως και να έχει πιστεύουμε ότι δουλειά των μπλόγκ είναι ο διάλογος και η παράθεση ετερόκλητων απόψεων..ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τον σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή