Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Το νέο μουσείο της Ακρόπολης

Πραγματοποιήθηκαν χτες τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης με ταιράααααααααστια μεγαλοπρέπεια. Tα κοράκια των δύο μεγάλων τρώγονται μεταξύ τους για το ποιός από τους δύο είχε την ιδέα και ποιός την υλοποίησε. Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ θυμήθηκαν την Μελίνα και τον Ευάγγελο -που τι ωραία που τα λέει, στη Ν.Δ. ξέχασαν τα στελέχη τους που είχαν προσφύγει για τις απαλλοτριώσεις για να γίνει το νέο μουσείο, τις οποίες απέσυραν μόλις η Ν.Δ. έγινε κυβέρνηση.. Επίσημα πλέον το μόνο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η επιστροφή των μαρμάρων από την Αγγλία...τις καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας και τις πτήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι καθώς επίσης και την προγραμματισμένη προσγείωση της αποστολής των Σκοπίων στην Κέρκυρα με Μακεδονικές Αερογραμμές τα ξεχνάμε..Το Βήμα, το ηλεκτρονικό Έθνος και η Ελευθεροτυπία έχουν από ένα ωραιότατο ρεπορτάζ το καθένα για την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν χτες..βέβαια ο Ερντογάν δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα!!!!! Στο Facebook δημιουργήθηκε γκρουπ να μην δώσουν οι Έλληνες την Ολυμπιακή Φλόγα στους Άγγλους αν δεν επιστρέψουν τα μάρμαρα... και όλοι ανησυχούμε για το ποιος θα πάει στη Μύκονο και τι ωραία που τα λέει ο Ψινάκης... Καληνύχτα Έλληνα, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ..καληνύχτα..

2 σχόλια:

  1. Epitelous efiakses ta comment wste na mporoume na ta kanoume k ws anwnymmoi..EPITELOUS..
    As erthw sto thema tou mouseiou..Kai tha pw to eksis:Sta arxidia m to mouseio kai ta marmara...De me endiaferoun KATHOLOU..Pws na me endiaferoun allwste otan gyrw m ola einai mpourdelo.Sthn patra ginetai O XAMOS me tous metanastes pou h gamwkyvernisi tous exei gia zwa kai sxediazei eidika kentra ypodoxis(poso ypodoxis den kseroume..)Oso gia to panepisthmio allo xali ekei...Twra pou teleiwses perimenw na thikseis to thema mias k eisai ap eksw exeis kai thn analogi empeiria.Auta gia twra.. :D ZH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ΖΗ σε ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σου! Γεγονός είναι ότι τα θέματα που θίγεις είναι ιδιαίτερα καυτά..για τους ματανάστες κατά καιρούς έχουμε γράψει, για τα Πανεπιστημία στην Ελλάδα σκοπεύουμε να γράψουμε. Αν θέλεις να μας στείλεις και καμία ιστορία δικιά σου από Πανεπιστήμια ή και γενικού ενδιαφέροντος με χαρά μας να την δημοσιεύσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή